Welkom op de Almeerse jeugdlanden!

Welkom op Jeugdland Stad

 

Op Jeugdland Stad kun je hutten bouwen, trampolinespringen en skelteren. Ook hebben we een dierenweide met geiten en kippen, een speelplek voor de jongere kinderen en een sportveld waar je lekker kan voetballen of andere spelletjes kan spelen. We organiseren regelmatig leuke extra activiteiten zoals bakken/koken boven het kampvuur, sport en spel en creatieve activiteiten, like onze facebookpagina  om op de hoogte te blijven van de diverse activiteiten.


Ook kun je vanaf je 6e verjaardag je kinderfeestje bij ons vieren. Bekijk hier de diverse mogelijkheden bij kinderfeestjes .

 

Jeugdland Stad is ook de plek bij uitstek voor schoolreisjes of een dagje weg met de BSO. Klik hier  voor meer informatie over het bezoeken van Jeugdland Stad met een groep.

 

Voor wie is Jeugdland Stad?
Je bent bij ons welkom van 4 tot en met 14 jaar. Kinderen tot 7 jaar moeten begeleid worden door een ouder/verzorger als ze op Jeugdland Stad willen komen spelen. Kinderen vanaf 7 jaar mogen zelfstandig komen bouwen en spelen als ze zijn ingeschreven. 
Ben je 6 jaar, dan mag je met toestemming van een medewerker van Jeugdland en onder directe begeleiding van je ouder/verzorger ook aan een hut bouwen. Zo kan je vast voorbereiden op het zelfstandig bouwen als je 7 bent.

 

Fun voor de kleintjes en kinderen met een fysieke beperking

Op dit moment zijn we druk bezig met het uitbreiden van ons nu al prachtige terrein, door ons te focussen op de jongere doelgroep van 3 tot en met 7 jaar en de kinderen met een fysieke beperking.

In april 2022 zullen we onze nieuwe speeltoestellen en mini-skelterbaan officeel openen voor deze doelgroep! Ieder kind moet mee kunnen doen, ook als je in een rolstoel zit. Daarom zijn onze nieuwe speeltoestellen voorzien van leuke onderdelen met onder andere zand en water, waar rolstoelen gemakkelijk bij en onder kunnen komen. Ook zijn de toegangspaden naar deze speeltoestellen extra breed gemaakt, wat het makkelijk maakt om erbij te komen met de rolstoelen. Tevens kunnen de rolstoelen ook lekker meedoen op de mini skelterbaan. In de toekomst hopen we nog verder uit te kunnen breiden met picknicktafels waar tevens rolstoelen aan en onder kunnen zitten, zodat Jeugdland zo écht voor iedereen een onvergetelijk leuke dag kan zijn!

 

Inschrijven op Jeugdland Stad
Het inschrijfformulier wordt eenmalig door de ouders/verzorgers ingevuld en ondertekend bij de balie van Jeugdland Stad ingeleverd. Het formulier kun je hier  vinden. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier gaan jij en jouw kind akkoord met de huisregels en afspraken die gelden op het terrein van Jeugdland Stad. De kinderen die zijn ingeschreven krijgen een pasjes met een code die gekoppeld is aan de gegevens. Zo kunnen we zien wie er op het terrein aanwezig is en de contactgegevens van de ouders/verzorgers opzoeken mocht dit nodig zijn (denk aan ongelukjes of als een kind naar huis wil).

 

LET OP: verandert jouw telefoonnummer? Geef dit dan door, zo kunnen we nog steeds contact met je opnemen, mocht het nodig zijn.

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
De jeugdlanden maken deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere