Welkom op de Almeerse jeugdlanden!

Kalender

 

Mededeling

25 november

Wegens personele zaken is Jeugdland-Stad deze dag gesloten

Winter Wonder Jeugdland  28 en 29 december  Schrijf het groots in de agenda! Winter Wonder Jeugdland, wegens succes herhaald! Kom overdekt schaatsen, oliebollen eten, poffertjes, er is een discodome, springkussens en nog veel meer leuks! De toegang is gratis voor het hele gezin! Neem iedereen daarom mee! Bekijk de poster hier
Inventarisatie  Jeugdland Nieuwsbrief Zou jij de nieuwsbrief willen ontvangen? Bij genoeg animo komt er een Jeugdland nieuwsbrief! Voor meer informatie klik hier of bekijk de Facebookpagina 
Schoentjes knutselen en zetten

23 november 

 

Onze goedheiligman is in het land aangekomen en dan mag je natuurlijk je schoentje zetten! Kom bij ons je eigen schoentje maken en zet deze natuurlijk ook! Een week later, op 30 november of 1 december, kan je je schoentje weer komen ophalen en wellicht zit er dan wat lekkers in! Klik hier voor de poster. 

Taco Friday 24 november  Een keer koken, maar kan je toevallig steeds niet als onze kookclub plaatsvindt? Dan is dit je kans om mee te doen op een andere dag! Bekijk de poster hier en meldt je op tijd aan! De regels hiervoor zijn hetzelfde als voor de kookclub. 
Kookclub 

22 november

29 november

6 december

13 december

20 december

14.00-15.00 (uitloop 15.30)

Ben jij minimaal 6 jaar en wil je eens meedoen met onze kookclub? Meld je dan aan! Aanmelden hiervoor is verplicht en kan via: jeugdlandstad@deschoor.nl . 

Geef hierin je voor- en achternaam aan, je leeftijd en eventuele allergieën waar we rekening mee moeten houden. 

We koken en/of bakken iedere week iets anders lekkers! Je leert bij ons niet alleen gezond en lekker koken, maar we proeven natuurlijk ook alles met zijn allen! 

Gezette schoentjes ophalen 30 november en 1 december

Heb je op 23 november bij ons een schoentje geknutseld en gezet? Kom deze dan 30 november of 1 december weer ophalen en wellicht zit hij wel vol met lekkers! 

Taai taai versieren 30 november Wat is er nou leuker dan knutselen én iets lekkers snoepen?! NIETS! Daarom combineren we deze twee dingen en gaan we taai taai poppen met jullie versieren! Deze kan je daarna heerlijk opsnoepen! Klik hier voor de poster. 
Sinterklaas knutselen 1 december

Kom een prachtige sinterklaas bij ons knutselen! Tip: doe je geknutselde Sinterklaas in je schoentje (die je natuurlijk eerder ook al bij ons hebt geknutseld! (; )  en verras de Sint met een prachtige, eigen kunstwerk! Klik hier voor de poster. 

 

Mededeling

8 december 

15 december

Vanmiddag gaan we  kersballen versieren

Er is geen activiteit op Jeugdland deze middag. Jeugdland is dus gesloten. 

Mededeling  23 december t/m 9 januari Jeugdland is gesloten wegens de feestdagen, met uitzondering van Winter Wonder Jeugdland op 28 en 29 december! Zie bovenaan voor de poster hiervan. Op woensdag 10 januari 2024 zijn wij weer geopend! 
LET OP donderdagen en vrijdagen Momenteel is Jeugland op donderdagen en vrijdagen enkel geopend voor specifieke activiteiten die georganiseerd worden, NIET voor het bouwen en spelen. Als er geen activiteiten zijn op deze dagen, is Jeugland in zijn geheel gesloten. 

 

 
Privacyverklaring Ontmoet ons op:
De jeugdlanden maken deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere